Ručak s pleterničkom gradonačelnicom Antonijom Jozić

Antonija Jozić i Domagoj Katić
(FOTO: A.M.)

24.01.2017. | A.M.
Pregleda: 6757

Povodomblagdana sv. Franje Saleškog, zaštitnika novinara, požeški novinari danas subili na ručku u hotelu Grgin dol s gradonačelnicom Pleternice Antonijom Jozić.

GradonačelnicaJozić se zahvalila novinarima na dosadašnjoj konkretnoj i korektnoj suradnji sGradom Pleternicom. Napomenula je da je Pleternica mali grad koji nema posebnihugovornih sredstava prema pojedinim medijima te da se raspoloživa proračunskasredstva izdvajaju ravnomjerno prema svima.

Vjerujem daće ova 2017. godina biti godina velikih projekata za grad o čemu ćemo vasobavještavati. Imamo pripremljenih projekata u iznosu od 300 milijuna kuna inadamo se da ćemo u tome biti uspješni. Nemamo sredstava u proračunu da samigradimo ali uz pomoć projekata proračun pokušavamo učetverostručiti,peterostručiti ili čak udeseterostručiti – rekla je između ostaloggradonačelnica Pleternice Antonija Jozić


Na pitanje predstavnika 034 Portala tkosponzorira ovaj ručak, gradonačelnica je odgovorila da je ručak o trošku GradaPleternice, što nas dovodi do zaključka da gradonačelnik Neferović nijepogriješio ne pozvavši nas na svoj doručak kojeg je sam platio, samo da bi sena neki način "ulizao" pojedinim novinarima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI