Jakopović izabran u Predsjedništvo, Ivana Ivanika u Glavni odbor a Livak u Statutarno povjerenstvo

Škupština HSS-a
(FOTO: FB HSS Požega)

17.01.2017. | A.M.
Pregleda: 6010

Hrvatskaseljačka stranka je održala u subotu, 14.01.2017. godine Glavnu izbornuskupštinu, na kojoj je potvrđen stari/novi predsjednik gospodin Krešo Beljak,te su izabrana nova stranačka tijela. Iz Požeško-slavnoskog HSS-a izabrani su:Željko Jakopović - Predsjedništvo, Ivana Ivanika - Glavni odbor i Predrag Livak- Statutarno povjerenstvo. Na skupštini je zauzet i potvrđen smjer kojim se HSSpozicionira kao odgovorna stranka centra, demokršćanskog svjetonazora s ciljemzaštite svih vrijednosti koje se baštine u HSS-u već stotinu godina. Stranka ćedjelovati na konstruktivan način i podržati sve odluke koje idu u smjerunapretka RH, a u središte svoga interesa stavlja zaštitu nacionalnih interesa iprirodnih resursa, brigu o kvaliteti života svakog čovjeka te ravnomjeranrazvoj svih krajeva Republike Hrvatske.

Naskupštini je potvrđena odluka koja omogućuje svim organizacijama na lokalnoj iregionalnoj razini autonomiju u donošenju odluke o izlasku na predstojeće lokalneizbore, što istovremeno ne znači anarhiju u odlučivanju i podrazumijevaapsolutnu odgovornost čelnika i ogranizacije za rezultat te budućefunkcioniranje Stranke, uvažavajući interese svih općinskih i gradskihoraganizacija.

Nakonsvih previranja, izbora i skupština Požeško-slavonski HSS ostaje jedinstven,prihvaća sve odluke središnjih tijela i smatra da HSS-ove politike na lokalnoji regionalnoj razini treba promatrati kroz rad pojedinaca i ogranizacija kojiih provode, jer većina članova i dužnosnika su ljudi potvrđeni u svojimstrukama s osiguranom egzistencijom, a u društveno političkom životu istinskižele doprinositi napretku i boljitku svojih sredina implementirajućivrijednosti HSS-a.


Nakonovih stranačkih aktivnosti i poslije lokalnih izbora HSS će nastaviti participiratiu izvršnoj vlasti na odgovoran način, bez afera, kao i do sada te donositiracionalne odluke u konstruktivnom dijalogu s ciljem ravnomjerog i pravednograzvoja svih dijelova županije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI