Brat pretučenog zaštitara: Ivan mi je stiskao ruku 15 sekundi...

Novo ruho Platinuma
(FOTO: Platinum)

16.01.2017. | M.M/24sata.hr/Franjo Lepan
Pregleda: 21820

Ivan Topalović (47) brutalno je pretučen u diskoteci Platinum u Požegi. Završio je u slavonskobrodskoj bolnici u induciranoj komi. Kako piše 24sata.hr, jučer ga je posjetio njegov brat Stjepan.

Prošlog tjedna u Diskoteci Platinum u središtu Požege izbila je neviđena tučnjava u kojoj je teško ozlijeđen zaštitar iz Slavonskog Broda Ivan Topalović. Danima su se za njegov život borili liječnici slavonskobrodske bolnice. Stavili su ga u induciranu komu, a sada je Ivan stabilno, kaže njegov brat Stjepan.

Posjetio ga je jučer u bolnici i rekao da je Ivan još na jedinici intenzivnog liječenja.


- Probudio se na kratko i pogledao me. Petnaest sekundi mi je stiskao ruku i odgovarao na pitanja stiskom ruke. Pitao sam ga da li me razumije, a on mi je stisnuo ruku. Nakon toga je zaspao. Vjerojatno će ga danas prebaciti na odjel. Ići će na snimanje da se provjeri ima li krvarenja u mozgu. Stanje mu je stabilno - ispričao je brat Stjepan.


Podsjetimo, policijski službenici su uhitili trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su počinili napad.

Djevojka koja je bila nazočna divljaštvu napisala je na svojoj Facebook stranici:

"Upravo sam došla kući i svjedočila sam nečemu što nikada neću zaboraviti. U Platinumu na fajruntu ostalo je osoblje i tri pijana majmuna….iz čista mira napali su zaštitara iz Broda. Razbili su pola Platinuma i prebili čovjeka…znači čovjek leži u krvi, a oni ga divljački tuku, konobari doslovno nisu mogli ništa, to su letjele boce i čaše."

Izvor: 24sata.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI