¨Želim napredovati i poboljšati svoj talent kako bih mogla upisati Akademiju likovne umjetnosti!¨

Paola Vlahović
(FOTO: M.B.)

15.01.2017. | Mateja Barukčić
Pregleda: 22279

Na prvi pogled, ova 10-godišnja djevojčica prekrasnih očiju i duge kose odaje dojam sasvim obične učenice četvrtog razreda.



Njeno ime je Paola Vlahović, odlična je učenica i predsjednica 4.c razreda OŠ Dobriše Cesarić u Požegi i ona je sve, samo ne obična. Dok Paoline vršnjakinje žele biti pjevačice, glumice i manekenke, njeni planovi za budućnost su drukčiji, ozbiljni i veliki.





Naime, Paola posjeduje jedan talent kojeg bi većina nas voljela biti vlasnik, a to je crtanje. "Najviše volim crtati olovkom a zatim sjenčati. Idem na tečaj crtanja u OŠ Julija Kempfa kod profesora Ninoslava Pirovića i na tečaju sam naučila imena tehnika i kako se izvode", kaže za početak ova samozatajna djevojčica.





Tečaj se održava za osnovnoškolski uzrast a Paola je među mlađim polaznicima i naglašavamo da je na tečaj krenula tek
prije godinu dana.





"Moja baka je jednom nešto nacrtala i meni se svidjelo, nakon toga sam i sama nacrtala jedan crtež i vidjela sam da nije loš. Tako sam nastavila crtati likove iz crtića, serija, glumce, pjevače i ostalo. Nekad me prijatelji iz razreda traže da im nacrtam portrete, a neki žele svoje omiljene likove iz crtića, serija i filmova", govori Paola.



Paola kaže kako ne crta svaki dan, već samo kad ima inspiraciju, a o njenim crtežima najbolje govore fotografije
za koje smo se potrudili da ih bude što više.



Da je svestrana, dokazuju i Paoline izvannastavne aktivnosti. Velika ljubav uz crtanje joj je i ples pa tako već sedam godina pohađa plesnu školu Ilijane Lončar i kaže da uživa i u tome.





Kad samo na početku spomenuli da Paola ima velike planove za budućnost, mislili smo na ovu izjavu 10-godišnjakinje: "Želim napredovati i poboljšati svoj talent kako bih mogla upisati Akademiju likovne umjetnosti!".



Paoli želimo svu sreću i, sudeći po svemu viđenom kod nje danas, sigurni smo da će joj se želja i planovi ostvariti.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI