Ulična vodovodna cijev pukla u Mihaljevcima, poslije 12 sati ponovno uključenje

Popravak vodovodne cijevi u Mihaljevcima
(FOTO: M.M.)

12.01.2017. | M.M
Pregleda: 4813

U Mihaljevcima kod Požege noćas je oko 2:00 sata došlo do puknuća uličnog cijevovoda. Dionica između Primorske ulice i do kraja ulice Stjepana Radića je zatvorena.



"Centar 112 je dojavio da je došlo do puknuća cijevi odnosno izljeva velike količine vode. I kod nas u centru se vidjelo puknuće cijevi odnosno gubitak vode koji nam je odmah alarm da nešto nije u redu, ali mi ne možemo vidjeti gdje je točno cijev pukla.


Intervencija je krenula oko osam sati jutros tako da ja očekujem oko 12:00 sati da bi se ponovno ulična mreža pustila u funkciju." - rekao nam je voditelj odjela vodoopskrbe Požega Tomislav Rozman.


Mještani Mihaljevaca kažu kako su brzom intervencijom dežurne ekipe i zatvaranjem toga djela mreže spašeni mnogi podrum koji budu puni vode u ovakvim situacijama, pogotovo jer se puknuće desilo u noći ali i kada su velike količine oborina u kratkom roku.



Te napominju na već zaboravljene bunare koji u urbanim sredinama ipak dobro dođu u ovakvim situacijama kada nestane vode pogotovo u kasnim noćnim satima dok se kvarovi ne otklone, a u Mihaljevcima ih skoro svaka druga kuća ima.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI