Cijene nekretnina u Požeško-slavonskoj županiji u padu

Njuškalo
(FOTO: Google)

04.01.2017. | M.B.
Pregleda: 5498

Cijene nekretnina u Hrvatskoj u prosincu 2016. godine pokazuju neznatni rast prema istom mjesecu prošle godine i neznatni rast cijena prema studenom. Šest posto je pad cijena u odnosu na prosinac 2011. godine.

Na Njuškalu je prošlog mjeseca bilo aktivno 165 000 oglasa nekretnina, a predano ih je više od 17 tisuća, najviše stanova za prodaju.

U prosincu, najveća potražnja je bila za stanovima u Zagrebu, veličine 70 kvadrata i cijene 700 tisuća kuna.


Prema novom istraživanju Njuškala, provedenom na uzorku od 165 000 aktivnih oglasa u prosincu 2016. godine, cijene nekretnina u Hrvatskoj pokazuju neznatni rast prema istom mjesecu prošle godine i mjesecu studenom.


Cijene stanova nastavljaju oporavak na godišnjoj i mjesečnoj razini, što je posebno vidljivo u Zagrebu i Splitu, ali i u turističkim centrima u priobalju.

Od najvećih gradova u Hrvatskoj, cijene stanova najviše rastu u Splitu te u Zagrebu, dva najveća grada u Hrvatskoj, Rijeka pokazuje nešto manji oporavak cijena, dok Osijek nastavlja sa stagnacijom cijena kvadrata stana.

U tablici ispod pogledajte kako se kreće cijena metra kvadratnog u Požeško slavonskoj županiji.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI