Tradicionalni susret umirovljenika u restoranu ¨Sara Babin Vir¨

Tradicionalni susret umirovljenika u restoranu "Sara Babin Vir"
(FOTO: M.M.)

14.12.2016. | M.M.
Pregleda: 7577

Večeras je u restoranu "Sara Babin Vir" održan je tradicionalni susret Grada Požege kojim i ove godine se želi pokazati da u našem gradu "Nitko ne smije biti sam".

Tradicionalnom susretu su prisustvovali su predsjednik gradskog vijeća grada Požege Nino Smolčić, ispred požeško - slavonske županije Željko Obradović i gradonačelnik grada Požege Vedran Neferović.

Vrban Anka iz Mihaljevaca jedna je od umirovljenica i udovica koja je prisustvovala tradicionalnom susretu te poručila da se dugi niz godina odaziva na ovaj susret, gdje se druži sa svojim prijateljima i prijateljicama, malo pričaju, pjevaju i vesele se, te kako kaže taman kada se zagrijemo bude kraj.





Njena prijateljica Ana Prpić također iz Mihaljevaca svaki puta se odazove na ovaj tradicionalni susret kako bi se jednom u godini družila i vidjela s prijateljima i zapisala jednu lijepu uspomenu. Ana također napominje kako ovakve susrete treba češće organizirati.



Požeški umirovljenici su se lijepo zabavili uz jelo, piće i dobru atmosferu za koju se pobrinuo "Tamburix band".



Fotogaleriju tradicionalnog susreta umirovljenika u restoranu "Sara Babin Vir" možete pogledati ovdje.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI