Jučer je održan 25. Memorijalni turnir ¨Tomislav Pranjković¨

25. Memorijalni turnir "Tomislav Pranjković"
(FOTO: pozega.hr)

03.12.2016. | M.M./pozega.hr
Pregleda: 3098

U organizaciji Kuglačkog kluba "Obrtnik" u Požegi se jučer održavao 25. Memorijalni kuglački turnir "Tomislav Pranjković" u znak sjećanja na tragično preminulog Tomislava Pranjkovića, hrvatskog branitelja, jednoga od 11-orice stradalih na jučerašnji dan 1991. godine u blizini vojne baze Papuk. Turnir je i ove godine okupio desetak klubova iz Požege i okolice, a otvorio ga je gradonačelnik Vedran Neferović.




- Veliko hvala vam što ovim turnirom čuvate uspomenu na vašega kolegu. Druženjem i okupljanjem na raznim turnirima vi se prisjećate događanja kojih ste bili sudionici i čuvate uspomenu na sve ono što su hrvatski branitelji napravili za naš grad i Požeštinu. Sport je uvijek bio taj koji je vezao ljude te vam stoga hvala na vašem trudu i ustrajnosti – poručio je gradonačelnik Neferović kojemu mu, uz župana Alojza Tomaševića, pripala čast prvog bacanja kugle.


Turniru su prisustvovali i članovi obitelji Tomislava Pranjkovića.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI