Postavljene info table kod pakračkih sakralnih objekata

Info table u Pakracu
(FOTO: Pakrački list)

02.12.2016. | M.B./Pakrački list
Pregleda: 2748

Četiri dvojezične info table na hrvatskom i engleskom jeziku jučer su postavljene ispred pakračkih sakralnih objekata, ispred župne crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, kapelice sv. Ivana Nepomuka, kapelice sv. Josipa te Sabornog hrama sv. Trojice, za što je Turistička zajednica Grada Pakraca dobila 15.000 kuna u sklopu programa potpora Hrvatske turističke zajednice u 2016. godini.



Info table, uz fotografije i točan naziv sakralnih objekata, sadržavaju osnovne podatke o njihovoj gradnji, izgledu i razdoblju u kojem su nastali.





"Ove table na jednostavan i praktičan način informiraju posjetitelje, ali i domaće stanovništvo, o povijesti i nastanku naših sakralnih objekata koji imaju istovremeno kulturni značaj i dio su redovnih obilazaka naših posjetitelja",  rekla je Gabriela Sabo Seleši, voditeljica ureda Turističke zajednice Grada Pakraca.



izvor: www.pakrackilist.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI