Rezultati stare ankete i novo anketno pitanje

Trg sv. Terezije Avilske
(FOTO: 034portal)

30.11.2016. | I.V.
Pregleda: 9094

S obzirom na turbulentnu političku situaciju iunutarstranački sukob u najjačoj stranci naše županije, HDZ-u, početkom mjesecaotvorili smo anketu sa pitanjem: Tko će biti HDZ-ov kandidat za gradonačelnikaPožege? Sa današnjim danom i odazivom od 6170 glasova tu priču privodimo kraju.

Na navedenom uzorku najveći broj glasača, njih 45,58 postosvoj glas je dao predsjedniku požeškog HDZ-a i zamjeniku gradonačelnika DarkuPuljašiću, slijedi ga drugi zamjenik Mario Pilon, sa osvojenih 28,59 posto.Treće mjesto zauzima aktualni HDZ-ov gradonačelnik Vedran Neferović saosvojenih 13,45 posto dok se od navedena četiri kandidata na posljednjem mjestunalazi nedavno smijenjeni predsjednik Kluba vijećnika u Gradskom vijeću GradaPožege Ante Šolić sa 12,38 posto osvojenih glasova.

Što će se sve i kako događati u požeškom HDZ-u trebalo bi uskoro biti poznato jer se bliži termin održavanja lokalnih izbora, prije kojihtreba promovirati izabranog kandidata kako bi polučio što bolji rezultat.Građani su svoje rekli a na HDZ-u je da odluči.


S današnjim danom otpočinjemo sa novom anketom vezano zamotorni promet preko novouređenog Trga sv. Terezije Avilske, odnosno, treba lidopustiti motornom prometu prolazak ili Trg treba prenamijeniti u pješačkuzonu.


Pitanje je postavljeno u anketi pri dnu stranice, stoga vaspozivamo da se svojim glasom izjasnite o postojećoj problematici.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI