Šesti Papuk trek

Papuk Trek
(FOTO: PP Papuk)

25.11.2016. | M.B.
Pregleda: 2621

Šesta po redu utrka Papuk trek održava se u subotu, 26. studenog u Velikoj i Kutjevu, ovom utrkom završava 15. posljednje kolo Treking lige 2016. Organizatori ove manifestacije su Park prirode Papuk i Baraber extreme team Belišće. Prema do sada pristiglim prijavama na utrci se očekuje oko 350 trkača iz cijele Hrvatske i regije.

Okupljanje i prijava sudionika biti će u Velikoj, kod restorana Čiča Mata od 7 sati. Utrka je raspoređena u tri kategorije - Ultra, Challenger i Active.

Start utrke za Ultra kategoriju predviđen je u 9 sati u Kutjevu. Za Challenger kategoriju start je predviđen u 10 sati ispred Posjetiteljskog centra Parka prirode Papuk, a na istom mjestu biti će i start utrke za Active kategoriju u 10:30 sati.


Nakon završetka utrke i povratka sudionika u Veliku održati će se dodjela nagrada za najuspješnije.


Ova jedinstvena i najpopularnija treking utrka Slavonije idealan je razlog da nam se pridružite i uživate u prirodnim ljepotama prvog hrvatskog UNESCO geoparka!


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI