Započelo se s ukrašavanjem adventskog parka u Lipiku

Ukrašavanje parka u Lipiku
(FOTO: Compas.com.hr)

16.11.2016. | M.B./Compas.com.hr
Pregleda: 4050

Početkom ovog tjedna započelo se s ukrašavanjem Adventskog parka u Lipiku koji će ove godine ponuditi posjetiteljima sasvim novi jedinstveni doživljaj sa 70.000 lampica i 300 božićnih kugli. Otvorenje se očekuje u subotu 26. studenog u 18 sati.



"Na temelju uspješne prošlogodišnje suradnje tvrtka Božićna bajka poznata po uspješnim adventima ukrašava park u Lipiku, a uredit će se adventsko šetalište od zgrade Gradske uprave prema Jelkinom brijegu te sve do paviljona Izvor", rekla je Ana Bertić, direktorica Božićne bajke i napominje kako će se duž advetskog šetališta postaviti oko 300 božićnih kugli, kako će se ukrasiti Jelkin brijeg, okolno raslinje, te prostor partera oko paviljona Izvor sa oko 70.000 božićnih lampica.


Bogat program tijekom cijele manifestacije Mirisi Božića u Lipiku


Uz lampicama ukrašeni park, u ponudi Mirisa Božića u Lipiku čiji će program trajati do iza Nove godine bit će ugostiteljske kućice kod Paviljona Izvor, Božićni sajam, adventske vožnje fijakerom, turistički vlakić, Kuća bake Mraz, Christmas Carolersi, Doček Nove godine i još mnogo toga, a konačan program bit će poznat kroz koji dan, saznajemo od Ivane Pleše koordinatorice aktivnosti koja napominje kako Grad Lipik, Turistička zajednica grada Lipika i Lira travel turistička agencija u suradnji s turističkim subjektima i ugostiteljima radi na pripremi i osmišljavanju bogatog programa već duže od mjesec dana."Ponekad sve što tražimo možemo pronaći kod kuće, iza ugla i umjesto da mi idemo na advent u velike svjetske metropole on dolazi kod nas, ljepši i raskošniji nego ikad prije", ističe Pleše te kako će ovo s obzirom na planove biti najveća božićna atrakcija u Slavoniji.



Dugoročno planiramo razvoj Mirisa Božića u Lipiku

O planovima nam je više rekao gradonačelnik Lipika Vinko Kasana koji napominje kako nas u odnosu na prošlogodišnju organizaciju božićne bajke u Lipiku koja je vrlo pozitivno primljena, a gdje smo i osluškivali želje naših posjetitelja, ove godine očekuje nešto sasvim novo. - Imamo plan dugoročnog razvoja Mirisa Božića u Lipiku koji smo za sad postavili u petogodišnje razdoblje i koncept koji smo smislili svake godine ćemo širiti i nadograđivati novim elementima, ističe gradonačelnik Kasana de dodaje kako uz već spomenute lampice i bogat program ima još nekih zanimljivih atrakcija koje će se moći vidjeti već na otvorenju 26. studenog u 18 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI