Poljoprivredna televizija od sada dostupna i na Amis te Iskon TV-u

Poljoprivredna tv
(FOTO: Google.hr)

15.11.2016. | M.B.
Pregleda: 3404

Poljoprivredna televizija proširila je svoju dostupnost gledateljima te ju sada mogu pratiti i korisnici Amis te Iskon TV-a.

Poljoprivredna televizija prva je i jedina televizija u Hrvatskoj specijalizirana za poljoprivredne teme, ruralni razvoj i život na selu, a do sada je bila dostupna na platformama MAXtv, Vip TV i B.net TV u Hrvatskoj te na platformi HOME.TV u Bosni i Hercegovini.

Osim na navedenim IPTV platformama, cijeli program Poljoprivredne televizije uživo se prenosi na web stranici televizije pa tako gledatelji Poljoprivrednu TV mogu gledati i na svom računalu, pametnom telefonu ili tabletu.


U programu televizije nalazi se 15 specijaliziranih emisija kroz koje se prati sve grane poljoprivrede – od ratarstva, stočarstva, povrtlarstva, vinarstva i vinogradarstva pa sve do lova i ribolova, ali i ruralnog turizma.


"Sustavno razvijamo svoj program i načine kako koristimo nove tehnologije, a sve s ciljem da budemo što dostupniji našim gledateljima. Poljoprivredna televizija partner je i saveznik poljoprivrednika i svojim radom nastojimo im pomoći u razvoju poslovanja. Stoga je jako važno da naš program, u kojemu redovito donosimo relevantne poljoprivredne informacije, bude što pristupačniji." - rekao je Thomas Heinz Pandžić, vlasnik televizije.

Poljoprivredna televizija dostupna je na:

MAXtv – Osnovni paket, kanal 504
Vip TV – Prošireni paket
B.net TV – Prošireni digitalni paket
Amis TV – Shema 70+, kanal 621
Iskon TV - Regionalni paket, kanal 710
HOME.TV (Bih) – Osnovni paket, kanal 15


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI