Za vikend uz vrlo niske temperature, moguć i snijeg

Travanjski snijeg na Papuku
(FOTO: Park prirode Papuk)

11.11.2016. | M.B./24 sata
Pregleda: 5964

Ako je suditi po vremenskoj prognozi za ovaj vikend, možemo slobodno reći da nam zima polako kuca na vrata. Još samo danas u kontinentalnim predjelima očekuju se temperature iznad 10 stupnjeva koje će postupno padati dolaskom promjene vremena.

Tijekom dana doći će do pogoršanja s kišom koja bi do jutra mogla prijeći u snijeg čak i u nizinama, a jutarnje temperature će se spustiti do nule, a u nekim krajevima čak i ispod.

Najviše snijega očekuje se u Lici i Gorskom kotaru gdje će biti i najhladnije, a najmanje na istoku zemlje, javlja Državni hidrometeorološki zavod.


Nasuprot današnjih 11, dnevne temperature u subotu i nedjelju na kontinentu uglavnom se neće penjati iznad šest stupnjeva.


Osim što će biti snijega, puhat će i jak vjetar što će povećavati dojam hladnoće.Subota poslijepodne i nedjelja donijet će smirivanje vremena u većini krajeva, a nova porcija snijega mogla bi nas dočekati već u utorak.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI