¨Pobjeda je slatka, ali igračice koje stasaju odlaze iz kluba na fakultet.¨

Slavlje odbojkašica poslije pobjede
(FOTO: T.M.)

07.11.2016. | T.M.
Pregleda: 5568

Odigrana je utakmica trećeg kola 1.B odbojkaške lige, regije istok u kojoj su Odbojkašice ŽOK Vallis Aurea, sinoć u Tomislavu Pircu svladale OK Belišće 3:2 u setovima. Prikazana je napeta i atraktivna utakmica s pregršt dobrih poteza.



Gošće su krenule bolje u susret te su prvenstveno dobrom blok igraom na mreži osvojile prvi set 25:20. Vallisice u drugom setu skoncentrirane i nošene odličnim servisima osvajaju drugi set 25:16. U trećem setu, kojeg gošće osvajaju s 25:22, nedostajalo je koncentracije kod prijema servisa. Četvrti set Vallisice u svim segmentima igre bolje i uzimaju ga s 25:14. Utakmicu je odlučio napet, peti set kojeg Vallisice osvajaju rezultatom 15:13.







- Ovo je zaslužena pobjeda, mislim da smo bolja ekipa od Belišća. Imamo oscilacija, krenemo pa stanemo, ali veliki problem u Požegi je što cure kad stasaju odlaze na fakultet. Svake četiri godine moramo raditi novu ekipu i to je sad nova ekipa. Pobjeda je slatka, bilježimo dva boda, moglo je biti i 3:0. Otišao nam je libero broj jedan, druga tehničarka i jedna smečerka, ali to je uobičajen problem u Požegi - rekla je trenerica ŽOK Vallis Aurea, Ana Đurčević Paukner.




ŽOK Vallis Aurea je četvrta na tablici s pet bodova.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI