Slavonija na gostovanju kod Međimurja u borbi za drugo mjesto

NK Slavonija slavi pobjedu
(FOTO: 034Portal)

04.11.2016. | T.M.
Pregleda: 3117

Prošlo, 11. kolo 3. HNL istok bilo je uspješno za NK Slavoniju koja je svladala Bjelovar 2:1. Sutra gostuju u Čakovcu kod Međimurja u direktnoj borbi za drugo mjesto na tablici. Međimurje je drugo s 23 boda, a Slavonija treća s 20 bodova.

Slavija je pamtila i bolje sezone od ove, ali u goste im dolazi Višnjevac koji je posljednji na tablici s osvojena tri boda. Utakmica će se igrati sutra na stadionu S.Z.Šivo u Pleternici s početkom u 15 sati. Podržite Pleterničane kako bi se vratili pobjedama.

Požeški rukometaši u 4. kolu bili su uspješni i uvjerljivo pobijedili ekipu Slavije iz Starog Petrovog sela. RK Požega treća je na tablici 2.HRL-istok s tri pobjede i jednim porazom. Sutra gostuju kod čvrste ekipe Slatine koja je peta na tablici s dvije pobjede i dva poraza.


Košarkašice KK Plamen Požega prošlu nedjelju su poražene u jakoj A1 košarkaškoj ligi od ekipe Medveščaka. Plamene u šestom kolu sutra gostuju u dalekom Dubrovniku gdje će odmjeriti snage s ekipom ŽKK Ragusa. Želimo im sretan put i dobru utakmicu. Ragusa je četvrta na tablici, a Požega šesta.


Požeški košarkaši su prošlo kolo A2 lige istok prvi put ove sezone igrali u kompletnom sastavu i ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv ekipe KK Vrijednosnice OS Darda. Sutra gostuju kod ekipe KK Borovo.

Odbojkašice ŽOK Vallis Aurea u prva dva kola 1.B lige istok imaju pobjedu i poraz. U nedjelju, 6. studenog igraju kod kuće, u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc protiv ekipe Belišća. Utakmica počinje u 19.30 sati, dođite i podržite naše odbojkašice u što većem broju. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI