Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija

Indeks
(FOTO: Općina Velika)

18.10.2016. | 034Portal/Općina Velika
Pregleda: 3175

Na službenim stranicama Općine Velika objavljeni su detalji Javnog natječaja za dodjelu studentskih stipendija.

Tako će se za akademsku godinu 2016./2017. dodijeliti 40 stipendija u iznosu od 500 kuna  za redovne studente prve, druge, treće, četvrte, pete odnosno završne godine studija osim apsolvenata koji studiraju izvan županije prebivališta i deset stipendija u iznosu od 200 kuna za redovne studente prve, druge, treće, četvrte, pete odnosno završne godine studija osim apsolvenata koji studiraju u županiji prebivališta

Pravo prijave na natječaj imaju državljani Republike Hrvatske, odnosno studenti od prve, druge, treće, četvrte, pete odnosno zadnje godine studija s prebivalištem na području Općine Velika najmanje tri godine.


Kriterij na temelju kojih se provodi odabir za dodjelu kredita su opći uspjeh u prethodnom školovanju za studente koji se upisuju na prvu godinu odgovarajućeg školovanja, tj. prosječna ocjena svih položenih ispita za studente druge, treće, četvrte odnosno završne godine, materijalni i socijalni položaj i uspjeh na natjecanjima.


Dokumentacija potrebna za prijavu na je: prijavnica na natječaj za dodjelu studentskih stipendija, uvjerenje o prebivalištu za studenta, domovnica, uvjerenje o redovitom upisu u akademsku godinu, dokaz o uspjehu studenta u prethodnom školovanju, dokaz o sudjelovanju na domaćem i međunarodnom natjecanju, dobivenim nagradama i priznanjima, izjava da ne prima neki drugi kredit ili stipendiju (pisanom izjavom punoljetnog kandidata), izjava o broju članova zajedničkog domaćinstva, potvrda o visini dohotka i primitaka za 2015. godinu za sve članove zajedničkog domaćinstva starije od 15 godine uključujući i podnositelja zahtjeva (izdaje nadležna Porezna uprava)i drugi dokazi o ispunjavanju kriterija temeljem kojih se boduje socijalni status kandidata.

Nepravodobne i nepotpune ponude neće se razmatrati.

Prijave na natječaj s potrebnom dokumentacijom treba dostaviti u roku 15 dana od dana objave natječaja na oglasnoj ploči Općine Velika i web stranici na adresu:

Općina Velika

Povjerenstvo za dodjelu učeničkih i studentskih kredita i stipendija

Trg bana Josipa Jelačića 34

34 330 VELIKA

KLASA:604-01/16-01/01

URBROJ:2177/08-02-16-3

Velika, 17. listopada 2016. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI