Požeške malonogometne lige kreću 20. studenog

MNK Plamen
(FOTO: Sportalo.hr)

13.10.2016. | 034 Portal/Sportalo.hr
Pregleda: 3999

U ponedjeljak, 10. listopada održana je 16. sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije na kojoj je između ostalog donesena i odluka da prvenstvo u 1. i 2. Županijskoj malonogometnoj ligi krene u nedjelju, 20. studenog odnosno tjedan dana poslije završetka jesenskog dijela prvenstva u 1. Županijskoj nogometnoj ligi (13. 11.).

Do kraja ovog mjeseca bit će održan i plenum klubova 1. i 2. ŽMNL na kojem će se klubovi upoznati s Propozicijama i ispuniti prijave za natjecanje nakon čega će se i službeno formirati lige.

U odnosu na prošlu godinu od natjecanja su odustali članovi 2. ŽMNL Bonita (Požega) i Brestovac. U ovoj godini osnovana su i tri nova kluba koji bi se trebali uključiti u natjecanje 2. ŽMNL. To su MNK Legacy (Pavlovci), MNK Autodijelovi Tokić (Požega) i MNK Jakšić.


Tako bi u novoj sezoni 1. ŽMNL trebalo sudjelovati 9 klubova, a u 2. ŽMNL će se natjecati 8 klubova.


U 1. ŽMNL trebali bi igrati Alabama (Brestovac), Pleternica, Grabarje, Požega, Elektro dom (Požega), Coloremajl (Požega), Jeronim (Kutjevo), Birtijca (Šumanovci) i Skenderovci.

U 2. ŽMNL trebali bi se natjecati Vladorena (Požega), Internacional (Kutjevo), Plamen (Požega), Javni prijevoz Legac (Požega), Zarilac, Autodijelovi Tokić (Požega), Legacy (Pavlovci) i Jakšić.

Utakmice 1. ŽMNL igrat će se u Sportskoj dvorani "Tomislav Pirc” u Požegi, a susreti 2. ŽMNL u Sportskoj dvorani Osnovne škole Fra Kaje Adžića u Pleternici dok će se utakmice Županijskog malonogometnog kupa igrati i u Požegi i u Pleternici. Službena malonogometna sezona trebala bi završiti do 01. ožujka 2017. godine.

Izvršni odbor NS PSŽ na istoj sjednici za povjerenika natjecanja i voditelja 1. i 2. ŽMNL imenovao je Juricu Bešlića koji od 2009. godine provodi natjecanja u županijskim malonogometnim ligama.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI