Matej Mitrović najavljuje utakmice s Kosovom i Finskom

Matej Mitrović
(FOTO: Facebook)

06.10.2016. | 034 Portal/Sportalo.hr
Pregleda: 8821

Hrvatska reprezentacija okupila se u Zagrebu i započela s pripremama za kvalifikacijske susrete s reprezentacijama Kosova i Finske, a po okupljanju svoja su razmišljanja ponudili izbornik Ante Čačić te hrvatski reprezentativci.

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom kvalifikacijski su dvoboji za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine. Vatreni će u četvrtak, 6. listopada, snage odmjeriti s reprezentacijom Kosova, dok će u nedjelju, 9. listopada, gostovati kod Finske.

-"Zatečeni smo svime što se dogodilo s ozljedama u proteklih nekoliko dana. Želim igračima da se što prije oporave. Hrvatska ima zavidan roster kvalitetnih igrača, moramo vjerovati igračima koje ovoga trenutka imamo te sam siguran kako će dati sve od sebe da nadoknade izostanak ozlijeđenih igrača”, -kazao je izbornik Ante Čačić.


-"U posljednje vrijeme više asistiram, no što zabijam, ali stvarno mogu biti zadovoljan i sretan pruženim igrama”, -izjavio je Andrej Kramarić.


Više izjava izbornika Ante Čačića, doktora Zorana Bahtijarevića te hrvatskih reprezentativaca Andreja Kramarića, Matea Kovačića, Marka Roga, Josipa Pivarića, Domagoja Antolića i Mateja Mitrovića pogledajte u video prilogu.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI