¨Na mladima svijet ostaje, a na starima opstaje.¨

Dom za starije i nemoćne Požega
(FOTO: 034Portal)

30.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 5170

Dom za starije i nemoćne osobe Požega, danas je organizirao prigodni program povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba.



- Ovo je 26. godina obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba. Cilj je naglasiti važnost skrbi o socijalnom položaju, pravima i kvaliteti života starijih osoba. Starije osobe važni su i aktivni članovi svakog društva. Potrebno im je osigurati životnu sredinu koja će se prilagoditi njihovim potrebama i sposobnostima. Svim osobama treće životne dobi čestitam Međunarodni dan starijih osoba. Na mladima svijet ostaje, a na starima opstaje - rekla je ravnateljica Doma, Ružica Alaber.





Nakon svete mise, nastupili su zbor i tamburaški orkestar Glazbene škole Požega zatim su korisnice doma odigrale igrokaz "Dvije gluhe babe". Nakon toga korisnica Margareta Janeš Puač izrecitirala je pjesmu "Slavonijo dična", a poslije nje nastupio je i Domski zbor. Na kraju programa nastupili su učenici Katoličke osnovne škole.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI