Zabili se u zaustavljene automobile koji su propuštali pješake

Sudar tri automobila u Osječkoj ulici
(FOTO: Lidija Galić)

23.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 11871

70-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke "Volkswagen", požeških registarskih oznaka, dolaskom do pješačkog prijelaza zaustavio je vozilo kako bi propustio pješake, a 31-godišnji vozač osobnog automobila marke "Opel", požeških registarskih oznaka zaustavio se iza njega.

U tom trenutku, uslijed neprilagođene brzine, 54-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke "Mercedes", slavonskobrodskih registarskih oznaka, udario je prednjim dijelom teretnog vozila u zadnji dio osobnog automobila "Opel".

Uslijed udara došlo je do potiskivanja "Opela" u zadnji dio "Volkswagena". Potom je uslijed neprilagođene brzine 26-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke "Seat", požeških registarskih oznaka udario sa prednjim dijelom vozila u zadnji dio teretnog automobila.


Nesreća se dogodila jučer (22.9.) a protiv 26-godišnjaka i 54-godišnjaka slijedi prekršajni nalog, javljaju iz policije.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI