Slavija se odlično držala protiv prvoligaša Splita, ali pobjeda ipak gostima

Slavija-Split
(FOTO: 034Portal)

21.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 4651

Odigrana je utakmina šesnaestine finala Hrvatskog nogometnog kupa između pleterničke Slavije i prvoligaša Splita. Igrači Slavije pružili su i više no dostojan otpor, ali pobjeda je pripala gostima. Split je pobjedio 2:1.



Gosti su odmah na početku utakmice preuzeli inicijativu i stvarali dosta prilika napadajući po bokovima, ali obrana domaćina nije popustila. U 11 minuti Slavija je imala odličnu priliku iz slobodnog udarca s ruba šesnaesterca, ali gostujući golman je reagirao fantastično. Slavija u 37. minuti dolazi do vodstva od 1:0 iz kontra napada. Strijelac je bio Josip Jakovljević.





U drugom poluvremenu Slavija pritišće goste i ostvaruje nekoliko dobrih prilika. Najbolja je svakako bila u 60 minuti kada Slavija pogađa vratnicu. Staro nogometno pravilo, "kad ne zabiješ primiš" i ovaj put se ostvarilo. Iz kaznenog udarca rezultat je u 60. minuti poravnao Ivan Fuštar. Pred kraj utakmice Split preuzima inicijativu što je rezultiralo zgoditkom u 86. minuti kojeg je postigao Ivan Pešić. Slavija je imala dvije izvrsne prilike u sudačkoj nadoknadi, ali rezultat se nije mijenjao.



- Ovo je najgori mogući rezultat. Trudili smo se i potrošili, a nismo prošli dalje. Čestitam svojim igračima jer smo poprilično namučili prvoligaša. Na kraju utakmice smo mogli izjednačiti, ali čestitam Splitu na zasluženoj pobjedi. Trebamo se okrenuti prvenstvu koje nam je ipak najbitnije - rekao je trener Slavije, Dalibor Bognar.








Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI