HSS jedinstven na 11. hodočašću u Mariji Bistrici

HSS
(FOTO: Privatna kolekcija)

20.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 3482

Članovi i simpatizeri strankeokupili su se u Mariji Bistrici na 11. tradicionalnom hodočašću HSS-a.Predsjednik Krešo Beljak, uz podršku predsjedništva i novoizabranih saborskihzastupnika HSS-a, održao je konferenciju za novinare, na kojoj je obavijestiojavnost i članstvo o načinu rada i funkcioniranja HSS-a u budućnosti.



Beljak je rekao: "HSS je strankakoja će djelovati jedinstveno. Ozbiljna smo politička stranka koja djeluje 112godina i tako će to i ostati. HSS je na izbore izašao kao dio Narodne koalicijei sukladno tomu ćemo se ponašati. HSS i partneri nisu dobili povjerenje građanada vode Zemlju, dobili su povjerenje HDZ i Most na čemu im čestitam u ime Stranke i u svoje osobo ime. Želim da što prije sastave vlast, da sastavestabilnu vladu, a mi kao HSS, naših 5 saborskih zastupnika dat ćemo im 100 dana za period prilagodbe što je u skladu sa svim zapadnoeuropskim standardi, nakontoga ćemo biti opozicijska stranka koja će aktivno djelovati ne gledajućiosobne interese nego interese Republike Hrvatske. HSS će se profilirati kaomoderna hrvatska stranka, stranka koja će čuvati interes svakog građanina, kaostranka iza koje ne stoje bilo kakvi lobiji, nikakva strana društva, kaostranka koja se vraća izvornoj Radićevoj politici, politici borbe za hrvatskeinterese. Toga je posljednjih 25 godina bilo jako malo na hrvatskoj političkojsceni. Mi ćemo biti upravo to. HSS je ideja braće Radić, a to je uvijek bilaprogresivna ideja i politika. HSS nije konzervativna nego progresivna stranka.Samo je jedan HSS!"





Saborski zastupnik iz V. izbornejedinice i potpredsjednik stranke Davor Vlaović potvrdio je stav kako je HSSjedinstven i kako bi bilo kakva promjena smjera i politika bila prevara birača,kao i gubljenje povjerenja članica i članova HSS-a te dodao:" HSS i svisaborski zastupnici ostaju jedinstveni, a u Hrvatskom saboru ćemo branitiinterese svakog građanina Hrvatske i vratiti radićevštinu u život."



Na hodočašću je sudjelovalo oko1000 hodočasnika iz Brodsko-posavske županije s gotovo cjelokupnim vodstvomŽupanijske organizacije HSS-a i HSS-ovim načelnicima općina Ivanom Šmitom (NovaKapela), Antunom Pavetićem (Oriovac), Igorom Jurišićem (Vrbje) i PetromLovinčićem (Brodski Stupnik).


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI