Poljoprivredna televizija organizira 1. AgroTour Slavonija

1. AgroTour Slavonija
(FOTO: 034portal)

20.09.2016. | 034portal
Pregleda: 5585

Poljoprivredna televizija organizator je sajma AgroTour Slavonija koji će se održati u subotu 24. rujna 2016. godine na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u prijepodnevnim satima.

Sajam će okupiti izlagače iz cijele Slavonije, ali i šire, koji se, pored standardnih, bave i uzgojem poljoprivrednih kultura koje nisu uobičajene i svakodnevno dostupne. Tako će se posjetiteljima predstaviti uzgajivači egzotičnog voća i povrća poput plavog krumpira, papaje, pitaje, marakuje, guave, zatim aronije, batata, industrijske konoplje, buće, kontinentalne lavande, uljarica i ljekovitog bilja, proizvođači domaće tjestenine s vrganjima, meda, začinske paprike, tradicionalnih kolača, zlatoveza, slavonskog kulena...

Predstavnici seoskih gospodarstava, kao i turističkih zajednica s područja Požeško-slavonske županije, prezentirat će bogatu ponudu i sadržaje koje ruralna gospodarstva nude.


Osim raznih degustacija, posjetitelje očekuje i bogat popratni program. Za dobru atmosferu pobrinut će se kulturno-umjetnička društva i tamburaški sastavi, dok će se najmlađi posjetitelji moći uključiti u igre i radionice vezane uz poljoprivredu te osvojiti nagrade.


Svi posjetitelji imat će priliku pokazati svoju brzinu i spretnost i osvojiti vrlo vrijedne nagrade koje osigurava zlatni sponzor sajma Alles. Glavna nagrada je Einhell motorna kosilica, dok su ostale nagrade Einhell bušilica i brusilica te utješna nagrada – večera za dvije osobe u restoranu Zlatni lug

Sponzori i partneri sajma: Grad Požega, Požeško-slavonska županija, Turistička zajednica Grada Požege, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, Komunalac Požega, Alles d.o.o., Zlatni lug, Tempo savjetovanje j.d.o.o., Grbić d.o.o., Poljoprivredna zadruga Prvča, Einhell, Radio Valis Aurea i www.glasdodaske.com

Poljoprivredna TV prva je hrvatska televizija koja gledateljima donosi specijalizirani programski sadržaj vezan uz poljoprivredu, ruralni razvoj i hrvatsko selo.

Svakodnevno objavljujemo vijesti i emisije iz svih grana poljoprivrede. Pratimo domaću poljoprivrednu proizvodnju na području Hrvatske. Saznajemo s kojim se problemima susreću poljoprivrednici te tražimo rješenja.

Okosnica našeg programa je suradnja s uglednim stručnjacima u poljoprivredi. Neizostavni su savjeti i prijedlozi. Svojim programom educiramo gledatelje kako da najbolje iskoriste ono što imaju – zemlju.

Poljoprivredna TV dostupna je na platformama MAXtv, Vip TV, B.net TV, evotv, HOME.TV (BiH) te putem livestreama. Doseg gledatelja naše televizije je 1 500 000, u dvije države – Hrvatska te Bosna i Hercegovina.

U našem programu je 15 specijaliziranih emisija, a na web stranici Poljoprivredne TV (www.poljoprivredna.tv) nalazi se videoteka u kojoj se mogu pogledati snimke emisija iz vlastite produkcije.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI