Nedjeljna vožnja umalo završila kobno: Motociklist se izravno sudario sa osobnima automobilom

Prometna nesreća
(FOTO: požega.eu)

11.09.2016. | požega.eu/034portal
Pregleda: 23695

Kako piše Udruga za informiranje javnosti "Požega portal" požega.eu portal, totalno neovisni i istraživački portal danas se dogodila prometna nesreća motorista i vozača osobnog automobila. Tekst prenosimo u cjelosti.

Današnja vožnja slavonskobrodskog motociklista umalo je završila kobno. Naime, malo prije 17 sati na državnoj cesti, na Krndiji, između Gradišta i Našica, došlo je do izravnog sudara motora i osobnog vozila slovenskih registarskih oznaka.




Kako neslužbeno doznajemo motociklista se kretao iz pravca Gradišta prema Našicama. Na prvim je zavojima prešao na suprotni kolnički trak, a u susret mu je u tom trenutku dolazilo osobno vozilo marke Peugot te je došlo do izravnog sudara. Navodno su se putnici u Peugeotu vraćali kući u Sloveniju nakon posjete rodbini u Našicama.


Prema riječima očevidaca motociklista je od siline udarca preletio preko automobila iza kojeg je pao na tlo. Motor je doslovce puknuo na pola, a uništen je i prednji dio Peugota.

Vozaču motora je na mjestu nesreće pružena prva liječnička pomoć. Nakon kraćeg liječničkog pregleda vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u požešku bolnicu.



Neslužbeno doznajemo da mu je slomljena noga te da je gubio svijest. O kakvim se točno ozljedama radi bit će poznato nakon specijalističkog liječničkog pregleda.

Dovršetkom policijskog očevida bit će poznato više detalja o uzroku prometne nesreće.

Ovaj sadržaj i bilo koje druge usluge na portalu pozega.eu zaštićeni su autorskim pravima. Ne smiju se reproducirati, distribuirati i preuzimati na bilo koji način i koristiti u komercijalne ili bilo koje druge svrhe bez prethodnog izričitog pisanog pristanka portala pozega.eu. Pozega.eu portal zabranjuje korištenja autorskog teksta i pod uvjetima da se navede izvor – ime autora teksta odnosno portala. U slučaju da netko postupi protivno navedenom pozega.eu portal ima pravo potraživati financijsku naknadu koja je istaknuta u impresumu portala.

.Izvor:požega.eu

Dragi čitatelji kako je najavljena zabrana korištenja tekstova od ove UDRUGE ZA INFORMIRANJE JAVNOSTI koja uživa u poreznim povlasticamakao udruga. Mi mislimo da kao udruga ne može i ne bi smjela nama niti bilo komu drugomu zabraniti korištenje i preuzimanje tekstova uz izvor navoda tako da mi ćemo i dalje preuzimati tekstove i članke od ove UDRUGE tako i od drugih udruga jer je zakonom Republike Hrvatske tako uređeno i određeno da se smije.

Zabrana udruge za informiranje javnosti dovodi u pitanje njihov daljni opstanak te ovakvim zabranama krše svoje osnovne temelje kao udruga za informiranje javnosti i dovodi u upitnost svoje porezne povlastice koje imaju kao udruga usuprot drugim portalima koji su dužni plaćati porez Republici Hrvatskoj i nisu kao udruga oslobođeni od toga. Nadamo se da će uskoro biti sudskim putem rješena ova nepravda.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI