¨Sjetimo se i danas svih dragih i hrabrih ljudi koji nisu sa nama¨

Naslov slike
(FOTO: Grad Pleternica)

11.09.2016. | Grad Pleternica/034portal
Pregleda: 4080

Ovogodišnji čast za organizaciju županijskih sportskih igrara Udruge hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata je pripala Gradu Pleternici, odnosno ogranku UDVDR Grada Pleternice. Na poligonu ispred OŠ fra Kaje Adžića se okupilo 100-tinjak natjecatelja koji će svoju spretnost pokazati u nekoliko sportova, a najbolji će biti poslani na državno natjecanje.

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić je istaknula kako joj je drago što je ponovno došao red na Pleternicu da bude domaćin uvijek dragim braniteljima. - Čast mi je danas stajati ispred vas i gledati na zajedništvo koje imate, a koje je najvažnije. Naravno da ćete odmjeriti snage i vidjeti tko je bolji, ali zajedništvo je ono što nas drži i zbog čega napredujemo. Neka ovaj današnji događaj bude i sjećanje na drage i hrabre ljude koji su otišli u rat, a nažalost iz njega se nisu vratili. Hvala njima i hvala svima vama što ste se borili za neovisnost, slobodu i demokraciju Republike Hrvatske - kazala je Jozić.

Igre je otvorio požeško-slavonski župan Alojz Tomašević koji je kazao kako mu je zadovoljstvo ponovno stajati sa prijateljima, borcima i herojima te je prilikom otvaranja poželio da se u narednim godinama u igre uključe i djeca i obitelji branitelja. Nakon svečanog otvorenja, predstavnici UDVDR iz gradova i općina Požeško-slavonske županije su zajedno sa Gradom i Županijom položili vijence kod spomen obilježja Hrvatskim braniteljim u Pleternici nakon čega su pozvani na domjenak u Hrvatsku knjižnicu i čitaonicu gdje im je gradonačelnica uručila prigodne poklone.


Izvor:Grad Pleternica



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI