Slavija izgubila od Međimurja: ¨Čestitam protivnicima na zasluženoj pobjedi¨

Slavija:Međimurje
(FOTO: 034Portal)

11.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 3719

Odigrana je utakmica četvrtog kola 3. HNL-istok u kojoj je Slavija na domaćem terenu poražena od Međimurja rezultatom 2:0. Možda i rezultat ne pokazuje realno stanje i gosti i nisu bili toliko nadmoćni, ali zasluženo su pobijedili.



U prvoj polovica prvog poluvremena obje ekipe pokušavale su izboriti prostor s krilnih pozicija, dok se igrala čvrsta igra na sredini terena. Prvi udarac je upućen tek u 36. minuti kad je Slavijin Vinko Ančurovski prekrasnim udarcem s ruba 16-erca bio jaku blizu zgoditka. Odmah u sljedećem napadu Nenad Erić zabija pogodak za 1:0 za Međimurje. Do kraja poluvremena ništa se značajno nije dogodilo.





Drugo poluvrijeme je također obilježila čvrsta igra bez puno udaraca na gol. Slavija je počela pritiskati, ali gostujuća obrana je bila čvrsta. Slijedi gruba igra s puno prekršaja s obje strane. Tu situaciju su iskoristili gostujući igrači koji su se dosta izležavali na terenu. U 84. minuti dosuđen je kazneni udarac za Međimurje i za konačnih 0:2 gol postiže Gordan Golik. Slavija je u sudačkoj nadoknadi pogodila stativu, ali to je bilo to.



- Očekivali smo tešku utakmicu jer u pitanju je dobar protivnik i prošlogodišnji prvak. Dosta smo oslabljeni, bez dva tri igrača koja su povrijeđena ili ne igraju zbog kartona. Dali smo svoj maksimum, ali to očito nije bilo dovoljno i čestitam ekipi Međimurja na zasluženoj pobjedi. Da nismo primili drugi gol možda bi pri kraju uspjeli izjednačiti, ali ponavljam gosti su zasluženo pobjedili - rekao je trener Slavije, Dalibor Bognar.



- ovo je naša zaslužena pobjeda. Čestitam svojim igračima i Slaviji koja je dala sve od sebe, pogotovo u prvom poluvremenu dok su još imali snage. Ovo je bila dobra i čvrsta utakmica između, po meni,  dvije najbolje ekipe u ovoj ligi - rekao je trener Međimurja, Mario Kovačević.







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI