Osnovana Teniska liga Lipik-Pakrac

Finalisti prvog lipičkog turnira u tenisu
(FOTO: Mario Barać)

06.09.2016. | 034Portal/Compas
Pregleda: 1698

Teniska liga Lipik-Pakrac koja je osnovana 4. rujna već broji 19 amaterskih igrača tenisa i rekreativaca s područja Lipika i Pakraca. Inicijatori ove lige su teniski trener Dino Galijaš te Dino i Jure Rosić, a novi igrači se još uvijek mogu prijaviti na Facebook profilu "Teniska liga Lipik-Pakrac".

- Teniska liga Lipik-Pakrac namijenjena je svim rekreativnim tenisačima s područja Lipika i Pakraca. Igra se po važećim teniskim pravilima i propozicijama, bez sudaca. Cilj lige je rekreacija i zabava zato se od svih igrača očekuje "fair play” pristup. Igra se po sistemu izazivanja. Niže postavljeni igrač na listi izaziva više rangiranog igrača. Izazivač može izazvati protivnika koji je na listi najviše 3 mjesta iznad njega. Ako izazivač pobijedi, dolazi na mjesto izazvanog, dok izazvani pada za jedno mjesto - pojasnio je pravila igre Jure Rosić.

Svaki sljedeći igrač koji se prijavi dobit će početni rang po rednom broju prijave, prenosi lipički portal "Compas"



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI