Općina Velika izdvojila oko 250 tisuća kuna za besplatne udžbenike

OŠ Ivan Goran Kovačić, Velika
(FOTO: 034 Portal)

05.09.2016. | 034 Portal
Pregleda: 6577

Nakon 87 dana odmora, igre, slobodnog vremena i razbibrige, svi školarci danas se vraćaju svojim školskim obvezama. Tako su se jutros i velički osnovnoškolci vratili u školske klupe, a među njima i ovogodišnji prvašići.



Svima prisutnima riječi dobrodošlice uputio je ravnatelj škole, Zdravko Barun te zahvalio načelniku Vladi Bobanu na osiguranim sredstvima za besplatne radne bilježnice, zbirke zadataka i bilježnice za sve školarce u Velikoj i Trenkovu.





Djeca su udžbenike naslijedila od prethodnih generacija a potrošni materijal, kao što su radne bilježnice i zbirke zadataka, dobili su od Općine. Naglasio je kako je Općina Velika jedina općina u županiji koja je svojim učenicima poklonila besplatne udžbenike što je oko 250 tisuća kuna investicije za škole u Velikoj i Trenkovu.



-"Nadam se da će ovo s udžbenicima ostati praksa i iduće godine kao doprinos Općine, kako raditeljima, tako i djeci jer kao što znate, udžbenici nisu jeftina stvar, pogotovo ako imate nekoliko školaraca."- dodao je za kraj načelnike Općine Velika, Vlado Boban.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI