Pobjednik ovogodišnjeg ¨Aurea fest polumaratona¨ je Dejan Radanac iz Slavonskog Broda.

Dejan Radanac
(FOTO: 034Portal)

03.09.2016. | 034Portal
Pregleda: 7780

120 natjecatelja sudjelovalo je na današnjem Aurea fest polumaratonu 2016. u kategorijama polumaratona i utrci građana od 8.5 kilometara. Pobjednik polumaratona je Dejan Radanac iz Slavonskog broda s vremenom 1.16.13. što je i novi rekord Aurea fest polumaratona.









- Bilo je jako vruće i sparno, a staza je odlična i valovita. Samim tim što je jako sunce tempo je malo sporiji. Ovo je novi rekord staze, zadovoljan sam i idemo dalje. Sljedeće godine planiram opet sudjelovati na Aurea fest polumaratonu - rekao je Dejan Radanac iz Slavonskog Broda, koji se trčanjem bavi četiri godine.



Utrka je međunarodnog karaktera. Sudjelovali su natjecatelji iz BIH i Srbije, a dva trkača došla su čak iz Njemačke i Švicarske. Uz naravno puno Požežana, bilo je natjecatelja iz Zagreba, Splita, Slavonskog Broda i drugih krajeva Hrvatske. Organizator utrke je Atletski klub Požega, a suorganizatori Grad Požega i Aurea fest.



- Zadovoljni smo odazivom i svake godine želimo postaviti što više ciljeve i okupiti što veći broj trkača i da ova utrka uistinu poprimi sportsko-festivalski karakter. Ove godine na par mjesta utrke imamo i svirače koji pozdravljaju trkače, a nakon toga ćemo imati druženje da spojimo festival sa sportom - rekao je jedan od organizatora, Hrvoje Jagetić. 


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI