Castrum predstavio novu pjesmu (audio)

25.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7519

Nova pjesma Tamburaškog sastava Castrum temelji se na istinitom događaju, otkrio nam je njen autor i član benda Tin Jelušić. Radi se o pjesmi "Besane mi noći" s kojom su nastupili na nedavnom festivalu Zlatne žice u Kutjevu, a u petak su održali promociju singla u požeškom caffe baru Vertigo.

- Meni ideja za pjesmu dođe odjednom, i onda brzo mogu napisati i glazbu i riječi. Za ovu zadnju pjesmu "Besane mi noći" dogodio se jedan ljubavni prekid u mom životu i on me inspirirao da je napišem. Kada je pjesma izašla u javnost, javila mi se osoba kojoj je posvećena.

TS Castrum čine Matija Ivanković, Mihael Poljanac, Ivan Đureković, Iva Kukuruzović, Djani Sajfert i Tin Jelušić, većinom iz Kaptola. Grupa postoji više od šest godina, iako u početku u malo drukčijem sastavu. Dosad su snimili šest vlastitih pjesama, a za nagodinu najavljuju prvi album. Tin Jelušić je autor glazbe i stihova svih njihovih pjesama.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI