Grad Pleternica obnovio mjesni dom u Gradcu

Mjesni dom u Gradcu
(FOTO: Pleter Portal)

20.08.2016. | Pleter Portal
Pregleda: 4294

Mnoge investicije su rezultat dobrih projekata prijavljenih prema Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost od strane Grada Pleternice, a sa ciljem smanjenja režijskih troškova, a samim tim i emisije CO2 te zaštite okoliša. Jedna od brojnih investicija koje se ovih dana dovršavaju je i obnova mjesnog doma u najvećem prigradskom naselju Gradac.

Prije samog završetka radova gradilište je s predsjednikom i zapovjednikom DVD-a Gradac obišao dogradonačelnik Domagoj Katić koji je izrazio zadovoljstvo učinjenim, a gradonačelnica Antonija Jozić je izjavila kako Grad nastoji zadovoljiti sve potrebe svih naselja. – Gradac je naše najveće naselje nakon Pleternice i ovaj dom nije samo poticaj radu DVD-a nego i poticaj cijelom naselju koje će dobiti jedan izuzetno kvalitetan prostor za sve kulturne i društvene aktivnosti koje se ovdje događaju između ostaloga i za igraonicu za mališane koja se ovdje održava već petu godinu. Nastojimo svake godine ulagati u naša naselja, a ove godine smo izuzetno ponosni što smo uspjeli u jednoj godini odraditi radove na više društvenih objekata po mjesnim odborima kao i na naše tri škole – rekla je Jozić.

Vodstvo DVD-a je također izrazilo zadovoljstvo učinjenim, a posebno zato jer je obnova došla u pravi trenutak kada društvo slavi 90 godina svog postojanja. Tom će prigodom 28. kolovoza biti i svečano otvorenje doma kao i svečana sjednica društva povodom te visoke obljetnice.


(Izvor: Grad Pleternica)





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI