Prvi memorijalni nogometni turnir za tragično stradalog Požežanina

Mario Šarčević-Maki
(FOTO: Arhivska fotografija)

11.08.2016. | Pleter Portal
Pregleda: 6181

Požeški športski savez organizirat će 1. Memorijalni malonogometni turnir "Marijo Šarčević – Maki”. Turnir će se održati u četvrtak, 01. rujna na Sportsko – rekreacijskom centru u Požegi od 17,00 do 22,00 sata.

Marijo Šarčević je dugi niz godina igrao za požeške malonogometne klubove Požegu 2000 i Lexoes, a veliki nogomet igrao je u Nogometnom klubu Požegi. Tragično je stradao prošlog ljeta (29. 07. 2015.) u Novigradu dok je radio sezonu na moru.

Turnir će se odigrati na dva betonska igrališta na požeškoj Rekreaciji, a nastupit će većina klubova 1. i 2. Županijske malonogometne lige kao i ekipe sastavljene od Makijevih prijatelja.


Na prvom turniru neće biti kotizacija niti novčanih nagrada, a organizator će pokriti troškove pehara za prva tri mjesta kao i troškove suđenja. Turnir bi trebao postati tradicionalan, a kako Požega do sada nije imala pravi ljetni malonogometni turnir u planu je da Turnir sljedeće godine traje više dana, uz uvođenje kotizacija i novčanih nagrada.


(Izvor: www.sport-pozega.hr)


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI