Ekipa NK Rudeša obranila naslov

NK Rudeš
(FOTO: Pleter portal)

02.08.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 2985

Završen je 31. memorijalni turnir za pokojnog predsjednika Slavije Stjepana Zdenka Šive. Naslov pobjednika je obranila ekipa Rudeša.

Prvog dana u 16:15 susrele su se ekipe NK Sesveta i NK Slavonije. Nakon jedne dobre utakmice gdje je bilo prilika na obje strane utakmica je ipak završila 0:0 i otišla na penale, gdje se istaknuo vratar Slavonije, Mario Rezo, koji je Sesvećanima obranio čak tri jedanaesterca.

U drugoj utakmici snage su odmjerlili domaćin Slavija i ekipa Rudeša. Slavija se dobro držala do 60. minute, a u prvom poluvremenu bila čak i bolja, ali tada do izražaja dolazi kvaliteta i bolja fizička sprema Rudeša i utakmica završava 3:0.


U utakmici za treće mjesto susreli su se domaćin Slavija i Sesvete. Nakon prvog poluvremena Slavija je imala prednost 2:1, ali onda Sesvete mijenjaju cijelu ekipu i do kraja utakmice postižu tri pogotka i zasluženo odnose pobjedu 4:2.


U finalnoj utakmici Rudeš je rutinirano pobijedio Slavoniju 3:0 i obranio prošlogodišnji naslov. Za najboljeg igrača je proglašen igrač pobjedničke ekipe Andrija Milinković.

Izvor: www.pleter-portal.hr


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI