Poznata imena HDZ-ovih kandidata Požeško-slavonske županije za saborsku listu

31.07.2016. | 034portal
Pregleda: 24037

Županijski odbor HDZ-a donio je odluku o kandidatima koje će predložiti središnjici stranke a koji bi se trebali naći na listi za sabor u petoj izbornoj jedinici. Peta izborna jedinica pored naše obuhvaća još Brodsko-posavsku i Vukovarsko-srijemsku županiju.

Kako doznajemo, Županijski odbor HDZ-a se sastao jučer (30.srpnja) i jednoglasno donio odluku da će ispred naše županije stranka predložiti šest imena a to su: predsjednik požeškog HDZ-a Darko Puljašić, župan Požeško-slavonski Alojz Tomašević, gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, predsjednik županijskog HDZ-a Franjo Lucić, gradonačelnica Pakraca Anamarija Blažević i bivši gradonačelnik Pakraca i pomoćnik ministra regionalnog razvoja i fondova Europske unije Davor Huška.

Dakako, od ovih šest navedenih imena neće se svi zaista i naći na listi, kako doznajemo, HDZ-ovci očekuju tri sigurna a možda i četiri mjesta na listi.


Doznajemo i da požeški HDZ očekuje vrlo visoku poziciju na listi, koja bi garantirala ulaskom u sabor pa bi tako grad Požega konačno dobio svog predstavnika u tom visokom tijelu od strane HDZ-a.


Rok za predaju listi je 13 kolovoz. 2016. u 24 sata a do tada ćemo sigurno saznati jeli se požeška struja HDZ uspjela izboriti za visoko mjesto na listi, koje joj po mišljenu mnogih lokalnih HDZ-ovaca zasluženo pripada.

Dodano: 01. kolovoza 2016. u 12,30 sati

Temeljem službenog priopćenja županijske organizacije HDZ, pored do sada navedenih kandidata doznajemo da su još kandidirani Ivica Kovačević, Zdravko Mandić i Mato Jurić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI