Osnovne škole iz Trenkova, Tekića i Cerovca dobivaju novo ruho

OŠ Vladimir Nazor, Trenkovo
(FOTO: Wikipedia)

30.07.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 4688

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević, 27. srpnja 2016. potpisao je šest ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za izradu projektne dokumentacije za energetsku obnovu među kojima su Osnovneškole iz naše županije. To su Osnovna školan Vladimira Nazora iz Trenkova, Područna Osnovna škola Cerovac iz Cerovca, Područna Osnovna škola Tekić iz Tekića.

Temeljem ovih ugovora dodjeljuju se bespovratna sredstva Europskog fonda za regionalni razvoj i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u 100% iznosu potrebnom za izradu projektne dokumentacije kojom će se potom navedene ustanove moći natjecati za financijsku potporu izvođenja radova energetske obnove na svojim zgradama.

Projekt energetske obnove sufinancira se u iznosu 2.090.993,25 kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj i hrvatskog Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Ukupna vrijednost projekta je 3.770.129,24 kuna. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI