Završen projekt: ¨Obiteljska košarica – Dajem osmijeh, primam radost¨

Voditeljica projekta
(FOTO: 034portal)

28.07.2016. | 034 PORTAL
Pregleda: 5816

Projekt "Obiteljska košarica – Dajem osmijeh, primam radost" , došao je do samog kraja. Započeo je sa radom prošle godine u osmom mjesecu i financiran je od strane Ministarstva socijalne politike i mladih u vrijednosti od 175 tisuća kuna. Cilj tog projekta bio je smanjiti stopu rizika od siromaštva i socijalne isključenosti socijalno osjetljivih skupina sa područja grada Požege. U sklopu tog projekta otvorena je Socijalna samoposluga u kojoj svaki mjesec redovno oko 150 korisnika je dobivalo osnovne namirnice kao što su brašno, šečer, sol, mlijeko, higijenske potrepštine i dječje pelene. Korisnici Socijalne samoposluge bile su obitelji sa djecom, ali i ponešto samaca.




"Bili bismo najsretniji da Požega nema potrebu za socijalnom samoposlugom ali ovih godinu dana smo shvatili da Socijalna samoposluga nije potrebna samo Požegi, nego i drugim gradovima i općinama u našoj županiji. Dobra vijest je da je prije par dana raspisan novi natječaj na koji se planiramo prijaviti. Ovim putem molimo sve građane da nam pomognu svojim donacijama da možemo izgurati tri mjeseca dok ne dobijemo nova sredstva. Želim se zahvaliti svima koji su nam pomogli svojim donacijama i svima koji su nam davali podršku tijekom ovih godina" – izjavila je voditeljica projekta Senada Budimlić."









Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI