Udružili se Novokapelčanin, Požežanin i Oriovčanin i pokrali 81-godišnjeg starca

Ilustracija
(FOTO: RadioNG)

11.07.2016. | RadioNG.hr
Pregleda: 6134

Kako nam javljaju djelatnici Policijskeuprave brodsko posavske, policijski službenici Policijske postaje SlavonskiBrod dovršili su kriminalističko istraživanje nad četiri muške osobe u dobi od19 do 51 godinu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Mladića udobi od 25 godina s područja općine Oriovac, 47-godišnjaka s područja Požege i51-godišnjaka s područja Nove Kapele policija sumnjiči da su 16. lipnja oko 23sata počinili kazneno djelo razbojništvo nad 81-godišnjakom iz Slavonskog Kobašadok se 19-godišnjaka s područja općine Oriovac sumnjiči za pomaganje prilikompočinjenja ovog kaznenog djela.

Za trojicu osumnjičenih u dobi od 25, 47 i 51godinu istražni sudac je odredio istražni zatvor i njih se sumnjiči da su 16.lipnja oko 23 sata ušli u obiteljsku kuću 81-godišnjak i uporabom sile iprijetnje od njega uzeli novac. Mladiću u dobi od 19-godina kojeg se sumnjičiza pomaganje nije određen istražni zatvor te protiv njega policija podnosikaznenu prijavu u redovnom postupku.


Izvor:
www.radiong.hr



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI