Cesta Bučje-Lovčić trebala bi biti završena do početka jeseni

Cesta
(FOTO: pleter-portal.hr)

08.07.2016. | M.M./pleter-portal.hr
Pregleda: 2798

Bučje bi do konca ovog ljeta trebalo napokon biti s spojeno s Lovčićem i tako će Požeško-slavonska i Brodsko-posavska županija biti spoene još jednom cestom. Lokalna cesta 41068 u dužini nešto manjoj od 3 kilometra gradi se već više od godinu dana, s time da valja naglasiti kako su za cestu zadužene Županijske uprave za ceste i naše i Brodsko-posavske županije, svaka za svoj dio.

Tisuću sto metara ceste koja pripada Požeško-slavonskoj županiji uređen je do kraja i u njega je bilo uloženo preko milijun kuna. Brodsko-posavski ostatak ceste čija dužina iznosti oko tisuću sedamsto metara će, prema riječima Antuna Dukića, ravnatelja Županijske uprave za ceste Brodsko-posavske županije, biti završen do kraja ljeta.

Razlog zbog kojega taj dio ceste još nije gotov, a trebao je već biti u završnom stadiju, nije ni financijske naravi, niti zbog eventualnog nedostatak izvođača. Zakazala je birokracija i problemi s ishodovanjem potrebne dokumentacije, kao što je tako čest slučaj kod nas. Problem je bio u rješavanju dokumenata koji se tiču parcelizacije zemljišta, zbog većeg broja vlasnika na tome području, rekao je Antun Dukić. Ali, sada kad je taj problem riješen, pribavljaju se lokacijska i građevinska dozvola, nakon čega će se krenuti s radovima. Njihov završetak je planiran s početkom jeseni.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI