Smijenjen Damir Kovačević, direktor HEP-a u Požegi

HEP - logo
(FOTO: ilustracija)

05.07.2016. | I.V.
Pregleda: 11064

Požeški HEP  je načelo dobio novog čovjeka. Umjesto dosadašnjeg HNS-ovog direktora DamiraKovačevića imenovan je Željko Polak, diplomirani inženjer elektrotehnike i dugogodišnji radnik te tvrtke.

Podsjetimo, Kovačević je predsjednik Požeško-slavonske organizacijeHrvatske narodne stranke a na čelo HEP operator distribucijskog sustava d.o.o.u Požegi je došao nakon što je HNS-ov Ivan Vrdoljak preuzeo Ministarstvogospodarstva u Milanovićevoj Vladi.

Iako nismo uspjeli doznati je li novoimenovani direktorŽeljko Polak član neke od stranaka koje čine, sada tehničku vladu, za pretpostavitije da se pred izbore rješavaju kadrovske križaljke.


Nedavno se dogodila i smjena 13 predstojnika područnih uredaHrvatskog zavoda za zapošljavanja po nalogu v.d. ravnatelja. Iako je većinipredstojnika mandat trebao potrajati, još gotovo, godinu dana smjenapredstojnika se dogodila u trenutku kada je već svima bilo jasno da padaKaramarko i da Vlada neće opstati.


Nešto tiše se u cjelokupnoj situaciji dogodila i smjenapredstojnika područnih ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje iPoreznoj upravi.

Kakva su obrazloženja za smjene i jesu li sve ove kadrovskeigre opravdane u trenutku kada nemamo izabranu vlast, pitanje je na koje ćemoteško dobiti jasan odgovor.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI