2.požeški kazališni festival ¨KaFe¨: Deset predstava i vrhunski jazz koncert

Kazimir Balog i Dario Hak
(FOTO: Tomislav Milanović)

29.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 4381

Drugi Požeški kazališni festival KaFe održat će se u Gradskom kazalištu Požega od 4. do 10. srpnja. Građani će imati priliku uživati u deset predstava i kvalitetnom jazz koncertu. U sklopu zatvaranje kazališne sezone sutra će se održati "Teatralija" koju je predstavio voditelj SKAD-a i KAD-a Dario Hak.

- U sklopu ovogodišnje Teatralije Požežanima smo pripremili prisjećanje na sezonu u obliku plakata, promociju 12. broja kazališnih novina od 19 sati, a od 20 sati zatvaramo s premijerom predstave SKAD-a "Smiješna strana povijesti – rekao je Hak.




Program 2.požeškog kazališnog festivala predstavio je voditelj marketinga Kazališta, Kazimir Balog. Tako će se 4. srpnja u 20 sati održati predstava Hit teatra "MetODA za brak", 5. srpnja gostuje Kazalište Virovitica s predstavom "Nećeš razbojniče" koja će se održati u 20 sati, dan poslije u isto vrijeme odigrat će se predstava "Mali i veliki Nikola" Kazališta Sisak, a 7. srpnja u 19 sati biti će predstava Gradskog kazališta Požega "Grimm je za odrasle" nakon koje će u dvorištu kazališta koncert održati jedan od najboljih jazz gitarista Damir Kukuruzović i "Django group".




- U 70 minuta lepršavog humora u predstavi"MetODA za brak" gospodin Mikić kojeg glumi Zlatan Zuhrić Zuhra se nalazi između dvije "plavokose vatre". Predstava "Nećeš razbojniče" priča je o tri nogometna. Za vrijem nogometne utakmice dolaze do izražaja neki njihovi sukobi i intimni detalji. Glumci su Goran Koši, Mladen Kovačić i Vladimir Andrić. "Mali i veliki Nikola" je pripovijest o ljudskoj pohlepi koju je na kazališne daske postavio redatelj Silvije Vadla, a glumačku ekipu uz njega čine Marko Hergešić, Filip Detelić, Nataša Kopeč i Požežanin Ivan Grčić – rekao je Balog.  

Predstava "Pjetlić i djed" Gradskog kazališta Požega održat će se 8. srpnja u 18 sati, a "Tuna Bunjavilo" u 20 sati. 9. srpnja u 11 sati bit će predstava Osječkog putujućeg kazališta "Dva ježa", a u 20 sati bit će predstava "Shirley Valentine" LECTIRUMA iz Zagreba. Posljednji dan 10. srpnja bit će predstava požeškog kazališta "U potrazi za dijamantnom suzom", a u 20 sati "Helverova noć"

Ulaz na dječje predstave 8. 9. i 10. srpnja, predstavu "Grim je za odrasle" i jazz koncert je besplatan , a ulaznice za večernje predstave je 25 kuna. Za umirovljenike, učenike i studente ulaz je besplatan, ali ipak moraju rezervirati ulaznice.

- Dječje predstave ako vremenske prilike dopuste održat će se na otvorenom u dvorištu kazališta. Utakmica glumaca i političara održat će se 6. srpnja s početkom u 21 sat na Sportsko-rekreacijskom centru Požega. Za glumce će za sada igrati Zijad Gračić i Ivan Grčić, a dalje je ovisno tko će biti slobodan u to vrijeme – dodao je Dario Hak.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI