Berba medalja u Đurđevcu: ¨Sada slijedi zasluženi odmor pa pripreme za Šibenik¨

Ekipa iz Body Arta u Đurđenovcu
(FOTO: PLK Body Art)

28.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6344

Održan je Ultimate kup u powerliftingu i bench press-u "Đurđevac 2016." u subotu u organizaciji Hrvatskog powerlifting saveza, po pravilima najjače međunarodne powerlifting federacije IPF. Powerlifting klub Body Art iz Požege imao je šest natjecateljica i natjecatelja koji su se vratili s puno medalja i pehara. Osvojili su četiri prva mjesta i tri druga.

Patricia Januš (open do 63 kg), Brigita Bakić (juniori do 63 kg) i Ivan Del Vechio (kadet do 93 kg) osvojili su prvo mjesto u powerliftingu u svojim kategorijama. Anita Majetić (open do 63 kg), Karlo Čuljak (kadet do 74 kg) osvojili su drugo mjesto u powerliftingu, a Darijo Marković (open do 105 kg) u bench press-u.

Brigita Bakić se natjecala i u powerliftingu i u bench press-u i oba puta pobijedila s državnim rekordima. Brigita je ostvarila i jednu apsolutnu pobjedu, a Patricija Januš koja je zabilježila dva državna rekorda i Ivan Del Vechio ostvarili su apsolutna druga mjesta.


- Patricia, iako ozlijeđena, popravila je sva svoja dizanja i potvrdila svoju klasu. Njeni rezultati samo potvrđuju ono što svakodnevno vidim u fitnessu, veliki rad i disciplinu. Najveći napredak u odnosu na državno od prije šest mjeseci ima Ivan Del Vechio, koji se sasvim zasluženo, odnio pobjedu u svojoj kategoriji, ali i drugo mjesto u kadetima apsolutno. Dovoljno je reći da je mrtvo dizanje na državnom bilo 180 kilograma, a sada u Đurđevcu, šest mjeseci nakon državnog 220 kilograma, što je napredak od punih 40 kilograma. Sada nam slijedi ljetna pauza, a zatim priprema za Šibenik krajem rujna – rekao je trener PLK Body Art, Robert Međugorac.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI