¨Pripremit ćemo tisuću i pol porcija šarana na rašljama i nekoliko stotina fiša¨

Ivan Marinclin
(FOTO: Tomislav Milanović)

27.06.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 6042

Druga ribarska večer u Vetovu održat će se  2. srpnja s početkom u 18 sati ispred crkve na Trgu Svetog Vinka. Svi posjetitelji moći će uživati u šaranu na rašljama i fiš paprikašu Ribarske kuće Lukač, a za vina će se pobrinuti vinari Udruge "Veteri Castra". Više o svemu rekao je tajnik organizatora, Športsko-ribolovnog društva Matiševac, Ivan Marinclin.

- Pripremit ćemo tisuću polovica šarana na rašljama i nekoliko stotina litara fiš-paprikaša, a vinari kao što su Jakobović, Pavić, Soldo, Ivanović, Pavić i Kutjevo d.d. Pobrinut će se za dobru kapljicu. Osim naše udruge u organizaciju su se uključile gotove sve udruge s područja Vetova kao što su DVD Vetovo, NK Kamen Vetovo, lovci, umirovljenici i drugi – rekao je Ivan Marinclin.

Posjetitelje će zabavljati  TS "Garavuše", "Zlatni vez", "Poljadija", i specijalni gosti iz KUD "Baće". Na stadionu Grot u Vetovu održat će se i nogometna utakmica veterana NK Vallis Aurea s gostima, a biti će i dodjela nagrada za najbolje ocijenjeno bijelo i crno vino s ocjenjivanja u svibnju u Vetovu.


- Šampion bijelih vina je Branko Jakobović s graševinom 2015., a Gojko soldo šampion je sa svojim crnim vinom. Prva ribarska večer nas je ugodno iznenadila s brojem posjetitelja kojih je bilo preko tisuću i pol. Pobrinuli smo se da ove godine s količinom jela i pića sve bude na visokoj razini. Ove godine očekujemo u najmanju ruku isti broj posjetitelja kao i prošle godine, ako ne i veći – nada se Marinclin.


Cijene šarana na rašljama je 50 kuna, a porcija fiš-paprikaša je 25 kuna. Litra vina koštat će 50 kuna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI