Ćiro Blažević glumi psihijatra u Gerinom ¨Vinku¨: ¨Sine, a jesi dosadan u p.m., `ajde da to snimimo¨

Gero i Ćiro
(FOTO: Iz. priv. kolekcije H. Podobnik)

07.05.2016. | Tomislav Milanović
Pregleda: 11186

Legendarni požeški redatelj treš komedija Hrvoje Podobnik Gero potvrdio nam je da je u dorađenoj verziji njegovog filma Vinko, ulogu psihijatra odigrao legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević.

- Ćiro se pojavljuje na početku i na kraju filma kao psihijatar. Odlučio sam se za njega jer jednostavno nitko ne može biti jači za tu ulogu. Da on nije pristao taj dio filma ne bih ni snimao. Bio sam uporan i entuzijastičan i on je pristao na tu ulogu u kojoj se odlično snašao i odglumio ju je iz prve. Rekao mi je "Sine, a jesi uporan u p.m., ajde da to snimimo". Ovom prilikom mu zahvaljujem na tome - rekao nam je Gero.

Iako je premijeru filma Vinko imao prije dvije godine, shvatio je da može bolje i pokušao doći do šire publike.


- Sebi za gušt odlučio sam polako snimiti sve kadrove o kojima sam razmišljao tijekom nastajanja Vinka. Ubacio sam više o povijesti Vinkova lika i napravio korekciju boje slike. Mislim da je film bolji bar za 30 posto od verzije koju sam prikazao u kazalištu – rekao nam je Gero.


- Novu verziju Vinka objavit će 30. svibnja na svojoj stranici http://www.gerger-film.hr/ jer mu je najbitnije da film pogleda što više ljudi, a pošto je zaokružio priču s totalnom zvijezdom u ulozi psihijatra, vjerujemo da će bit poprilično gledan.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI