Glasujte da vaš grad dobije ¨aktivnu zonu¨, Pleternica od 127 hrvatskih gradova na 4. mjestu!

Aktivna zona
(FOTO: Pokret za radost)

21.04.2016. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4613

Poznati brand gaziranog pića pokrenuo je akciju u kojoj poziva građane iz 127 hrvatskih gradova da putem interneta glasuju za svoj grad kako bi u njemu bila izgrađena "aktivna zona" mjesto na kojemu će građani na otvorenom moći podizati kondiciju.

Glasovanje je počelo 15. travnja, a traje do 1. lipnja. Za sada od 5 gradova iz naše županije Pleternica je na visokom četvrtom mjestu, drugi je Pakrac na 28. mjestu, Požega na 44., Lipik na 63., a Kutjevo na 91. mjestu.

Sustav glasovanja je takav da se mora prijaviti putem Facebook računa, a jedna osoba može glasovati jednom dnevno.


"Sustav glasovanja svim gradovima omogućuje ravnopravan položaj, to jest osigurava da manji gradovi ne budu u lošijem položaju od gradova koji imaju veći broj stanovnika. Vodi se računa i o razvijenosti područja na kojemu se nalaze pojedini gradovi. Naime, želja je partnera projekta da se njime unaprijedi kvaliteta života i u manjim gradovima te slabije razvijenim područjima. Rang-lista gradova uspostavlja se temeljem omjera broja glasova za pojedini grad i broja internetskih priključaka u tom gradu, koji se množi sa stupnjem razvijenosti toga grada", piše na internetskim stranicama projekta.


Za grad u kojemu želite Aktivnu zonu glas možete dati na ovom linku.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI