Mladi otvorili novouređeni centar uz mali nogomet i house

Uređenje Partizana
(FOTO: Mali most)

10.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3977

Kao što je najavljeno, predstavnici Udruge mladih "Mali most" u petak su svečano otvorili novouređeni sportsko-rekreacijski centar u središtu Pakraca, popularno znan kao "Partizan". Otvaranju su nazočili predstavnici zaklade Slagalica iz Osijeka, koji su za ovaj projekt udruzi donirali 15.000 kuna, gradonačelnik Davor Huška i drugi.

- Vidjeli su što smo napravili uz njihovu pomoć i svi su oni izrazili zadovoljstvo učinjenim. Gradonačelnik je rekao da će nas u budućnosti Grad još više podupirati - rekao je Sven Zerdin, predsjednik udruge Mali most u razgovoru za 034portal.

U revijalnoj malonogometnoj utakmici, odigranoj na "Partizanu", ekipa Mali most pobijedila je ekipu Policijske postaje Pakrac rezultatom 6:2. Navečer je uslijedio house-party koji je, prema Svenovim riječima, prošao fenomenalno. Odaziv je daleko premašio očekivanja, ukupno je petstotinjak ljudi tijekom noći s petka na subotu prošlo prostorom stare srednje škole, gdje su pakrački DJ-i puštali modernu plesnu glazbu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI