Uređen dom u Golobrdcima: ¨Imamo najljepši dom i kapelicu. Mi smo kao mali Pariz¨

Franjo Lalić (SDP), gradonačelnik Vedran Neferović i Kata Supan (HDZ)
(FOTO: Lidija Galić)

11.04.2016. | Lidija Galić
Pregleda: 5483

Dom u Golobrdcima zasjao je novim sjajem. Promijenjen je krov, stavljena nova fasada te uređeni sanitarni čvorovi. Vrijednost radova je 650 tisuća kuna, a novac je osigurao Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u iznosu od 40 posto te ostatak Grad Požega.







- Bez obzira što nam se bliže izbori za mjesne odbore i što je u Golobrdcima predsjednik MO iz redova SDP-a, ljudi rade za dobrobit svog mjesta. Ne znam zašto se ovakvi radovi po MO tretiraju kao nešto loše. Radimo ravnomjerno po svim mjesnim odborima, a sezona radova je od proljeća do kraja jeseni. Nadam se da svatko normalan razumije da su za kvalitetu življenja u Požegi i prigradskim naseljima potrebna ulaganja, a političke igre i borba za glasove su sasvim nešto drugo - rekao je tom prigodom gradonačelnik Vedran Neferović.




Da je to doista tako potvrdili su nam Franjo Lalić, aktualni SDP-ov predsjednik MO Golobrdci te HDZ-ova kandidatkinja na izborima za MO Kata Supan.
- Osmijeh na licu govori sve. Dom je završen, zadovoljstvo je tu. Dom je izgrađen 1982. godine i osim legalizacije ovo je prvo veće ulaganje. Ovo je selo idealno. Imamo najljepši dom i najljepšu kapelicu. Mi smo mali Pariz - rekao je Franjo Lalić, predsjednik MO dodajući da im je želja da se asfaltira 1,6 kilometara duga makadamska cesta do Požege čime bi put do grada bio četiri puta kraći te poljski putevi u selu.

- Već deset godina sam ukazivala na to da je potrebno urediti ovaj dom. Hvala gradonačelniku što je to konačno prepoznao. Imamo još stvari u selu koje treba napraviti. To je prije svega potporni zid na raskrižju. Ima još dosta toga što bi se trebalo napraviti - dodala je Kata Supan.

- Budimo iskreni, treba popraviti i parking i okoliš ovog doma, no malo po malo i napravit ćemo. Obveza gradske vlasti je napraviti za građane najviše što može, od infrastrukture do svega ostaloga za bolju kvalitetu života. Za mene je to svetinja i ne gledam gdje je na vlasti SDP, a gdje HDZ - zaključio je gradonačelnik Vedran Neferović.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI