Slavonija pobijedila Croatiju 4:1, Ančurovski donio Slaviji nova tri boda

Treći zgoditak za Slavoniju Tomića
(FOTO: Bojan Miščević)

02.04.2016. | Bojan Miščević
Pregleda: 6775

Nogometni klub Slavonija pobijedio je danas na stadionu kraj Orljave goste iz Đakova, HNK Croatiju rezultatom 4:1 u 21. kolu 3. Hrvatske nogometne lige. Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku Požežana, naime, rezultat na odmoru je bio 2:0, a strijelci Marko Grbeš i Mile Pavelić. Bilo je tu nekoliko promašenih stopostotnih prilika, a i jedan promašeni jedanaesterac od strane igrača Slavonije.

Nakon odmora kreće dosta ravnopravna borba s nekoliko polušansi i šansi s obje strane. Nemir u redove Slavonije unio je Šibičić u 70. minuti susreta kad nakon ubacivanja iz vana lijepo smiruje loptu u šesnaestercu te zabija za 2:1. Bilo je još neko vrijeme povuci, potegni da bi sedam minuta kasnije Tomić ipak vratio utakmicu u smjeru pobjede domaćih. Nakon prekida i udarca iz kuta Karačića Tomić lijepo glavom sprema loptu u mrežu. Do kraja su Požežani potvrdili pobjedu pogotkom Grbeša nakon prekršaja nad kapetanom Pavelićem koji je izveo slobodni udarac s desne strane.

- Zadovoljan sam igrom, prvo poluvrijeme smo bili puno bolji i prednost je mogla biti i veća. U drugo poluvrijeme smo ušli malo opušteno i kazna je stigla. Imali smo tih 15 minuta mraka, ipak smo zasluženo pobijedili - izjavio je trener Požežana Marijan Bakula.


NK Mladost bježi Slavoniji jedan bod i hoće li se ovom pobjedom Požežani popeti za jedno mjesto na prvenstvenoj ljestvici ovisi o nogometašima iz Ždralova.


Pogledajte fotogaleriju s utakmice Slavonija - Croatia.

Nogometaši Nogometnog kluba Slavija nastavljaju svoj niz pobjeda. Ovog puta su minimalnom pobjedom pobijedili domaći NK Oriolik.

- Pobijedili smo golom Vinka Ančurovskog u 65. minuti. Utakmica je bila tvrda i teška, možda i najteže gostovanje. Na terenu smo odigrali tvrdo, čvrsto i agresivno te zasluženo pobijedili. Od 75. minute igrali smo s igračem manje, čuvali smo i sačuvali pobjedu do kraja. Sljedeće kolo nam dolazi Koprivnica , no u srijedu je polufinalna utakmica juniora Slavije protiv Dinama iz Zagreba, svi smo sad u tome, kad to prođe, razmišljat ćemo o Koprivnici - izjavio je trener Pleterničana Dalibor Bognar. Slavija ovom pobjedom ostaje na najmanje 2 boda prednosti ispred drugog Međimurja, odnosno na 5 bodova do srijede kad će Međimurje kompletirati kolo odgođenom utakmicom.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI