Pakračani isprobali simulatore prevrtanja vozila i udarca

Simulator udarca
(FOTO: PU požeško-slavonska)

22.03.2016. | V.B.
Pregleda: 1547

Policijski službenici su održali "Sajam mogućnosti" te prezentaciju policijske opreme u Pakracu. Na pakračkim ulicama djeci i građanima je prezentiran rad policije te uređaji i tehnička sredstva koja policija koristi u svakodnevnom radu.

Policija je u suradnji s Hrvatskim centrom za razminiranje građanima predstavljala kampanju "Manje oružja – manje tragedija" i pozivala na dragovoljnu predaju eksplozivnih predmeta i oružja koje građani nepovlasno posjeduju.  

U suradnji s Hrvatskim autoklubom omogućeno je korištenje "simulatora prevrtanja vozila" i "simulatora udarca" koji su vozačima i drugim zainteresiranim osobama zorno prikazali nužnost korištenja sigurnosnih pojaseva i realno prikazali situaciju u kojoj se osoba može naći u slučaju gubitka kontrole nad vozilom.


"Sajam mogućnosti" posjetilo je preko 700 djece osnovne škole i vrtića, a učenici šestih razreda natjecali su se u povlačenju užeta i tom prilikom su pobjednici osvojili majice kao nagrade.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI