Grdović u Požegi, house u Pakracu i Pudarijada u Kaptolu

Mladen Grdović nastupit će večeras na otvaranju Colora
(FOTO: PIXSELL)

09.09.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4228

Vikend bogat zanimljivim događajima za mlade i starije počinje već danas. U različitim dijelovima županije, svatko će naći nešto zanimljivo za sebe.

Požega: Otvaranje Colora

Za petak poslijepodne je u Požegi najavljeno svečano otvaranje novog prodajnog centra Color trgovine u Industrijskoj ulici. Između ostalog, najavljeni su nastupi Krunoslava Kiće Slabinca u 17,30 i Mladena Grdovića u 20 sati.


Pakrac: Otvaranje novouređenog "Partizana"


Udruga mladih Mali most predstavit će danas (petak) u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pakrac projekt uređenja sportsko-rekreacijskog centra poznatog kao "Partizan", a u 17 sati odigrat će na centru malonogometnu utakmicu protiv policijskih službenika PP Pakrac. Za navečer, od 20,30 sati, najavljen je house-party u staroj školi.

Kaptol: 2. Pudarijada

U subotu poslijepodne će u Sportskom parku u Kaptolu biti održana druga Pudarijada u organizaciji Udruge VVV Kaptol. Osim natjecanja u pripremanju pudarskog kotlića, igrat će se tradicijske pudarske igre, a navečer će nastupiti Tamburaški sastav Castrum.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI